Cautare

44727 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (4.18 secunde)
Cum va fi vremea la inceput de 2013 - prognoza pe doua saptamani Meteorologii anunta ca, in primele zile din 2013, nu se vor produce precipitatii, temperaturile urmand sa fie normale pentru aceasta perioada a anului in majoritatea regiunilor, conform prognozei publicate pe site-ul ANMH.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
A INTRAT IN VIGOARE ORDONANTA DE URGENTA A GUVERNULUI NR.41/2018!, si pe care il puteti citi in continuare.
Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol in 15 judete si Bucuresti, din seara zilei de marti PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE Marti se anunta inca o zi geroasa.
Rechizitoriul lui Dan Voiculescu, lovit de nulitate absoluta. ... Cristina Alexandrescu) Traian Basescu a folosit UE pentru a se proteja, in 2012, profitand de conexiunile din PPE si de pozitia sa in statul roman (numiri de judecatori si procurori, modificari in lege, presiuni pe functionari).
Institutiile si agentiile au intrat in aria reorganizarii anuntate de Guvernul Boc drept comasari, desfiintari, cu scop final declarat: economie la bugetul de stat.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa participa si anul acesta la programul Noaptea Europeana a Muzeelor cu o serie de evenimente speciale. Pe data de 16 mai in intervalul orar 10.00 - 18.00 Muzeul Antipa” va fi INCHIS!
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Peste 2,5 milioane de moldoveni au avut de ales intre 20 de formatiuni politice si 19 candidati independenti care isi disputa cele 101 locuri din Legislativul de la Chisinau.
PSD a organizat ieri conferinte de presa simultane in toate organizatiile judetene din tara, cu ocazia lansarii celui de-al treilea pliant care "elogiaza" activitatea actualei guvernari, intitulata "Fapte si minciuni ale PD- PNL, Guvernul Aliantei Portocalii". O paranteza extrem de interesanta si poate sugestiva:
La RTV, un spectacol de un penibil absolut: au plantat pe una in poarta Palatului Elisabeta sa transmita ultimele stiri din Elvetia ! Bun inteles, la casa fostului rege din Elvetia nu se intampla nimic, fostul monarh se odihneste in frigiderul morgii de cativa ani.
In perioada ianuarie - martie 2011, politisti din cadrul Politiei Sector 2 - Serviciul Investigatii Criminale si Biroul Investigatii Criminale ai Sectiei 9 Politie au documentat activitatea infractionala a unui grup compus din 5 membri, cu preocupari pe linia savarsirii de infractiuni de furt din locuinte, avand ca principal mod de operare "ruperea butucului".
Benzina Efix 95 costa 4,74 lei/litru, iar benzina Alto 101 este 5,42 lei/litru. ... Compania Rompetrol Downstream, care face parte din Grupul Rompetrol, a scumpit marti preturile de referinta la benzina si motorina cu 6 bani/litru, potrivit site-ului companiei, downstream.ro.
O tableta (eng., Tablet Computer) reprezinta un calculator personal mobil complet, mai mare in dimensiuni decat un telefon mobil sau un PDA, integrat intr-un display sensibil la atingere si care se opereaza in cea mai mare parte prin atingerea ecranului.
Un barbat din Gorj a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.
Politisti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4, au documentat activitatea infractionala a unei grupari care se ocupa cu infiintarea de firme fantoma in scopul sustragerii de la efectuarea verificarilor fiscale sau vamale si fraudarii bugetului de stat prin derularea de operatiuni comerciale care nu erau inregistrate in contabilitatea acestora.
De Ce News: ... comasarea tip Boc-sah la Traian Basescu, dezastru pentru democratie Politologul Cristian Parvulescu a identificat trei probleme in cazul in care se vor organiza alegeri simultane, in 2014, prezidentiale si europarlamentare. Unele tin de mecanismul democratic, altele sunt legate de jocurile din interiorul USL.
Trei antreprenori romani au deschis Dental Medical, o clinica stomatologica utilata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii care a depasit 300.000 de euro.
Cod portocaliu de canicula, luni si marti, in opt judete Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica avertizari cod portocaliu si galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru zilele de luni si marti.
google-analytics.com